3 dic 2010

Valors!


En primer lloc felicitar-vos per fer aquest blog, és una molt bona eina per estar en contacte.
Crec que és molt important poder donar als nostres fills uns valors que els serviran per desenvolupar-se com a persones durant tota la seva vida. De fet son els valors de sempre, els que formen part de la llei natural i han servit per fer créixer la humanitat: la bondat, la honradesa, el esforç, la persistència, la superació, la justícia, el respecte,... Valors positius com aquets son segurament el principal patrimoni de la societat i que podem donar als nostres fills.
Segurament això és principalment feina dels pares, però crec que l'escola també els hauria d'intentar transmetre. Al Regne Unit, la 'Education Reform Act' explica que l'escola ha de:
"Promoure el desenvolupament espiritual, moral, cultural, mental i físic dels alumnes"
i el 'advisory Group on Citizenship' declara:
"els alumnes han de comprendre i raonar els següents conceptes: drets, responsabilitats, just, injust, bo, dolent, normes, llei, perdó, càstig, justícia, equitat, elecció, riquesa, mercat, pobresa, caritat, ajuda i drets humans"
Em pregunto quina és la posició de la nostre escola respecte aquests valors i conceptes que a molts pares ens agradaria que l'escola transmetés.
Si voleu podeu anar afegint altes valors i idees que considereu importants per així fer-ne una llista i parlar-ne amb l'escola?
Moltes Gràcies,
Marc Ponsa

No hay comentarios:

Publicar un comentario