22 nov 2010

Fruita!!!


Hola, m'encanta el tema de tenir un blog. Molt bona idea!!!
Volia treure el tema de la fruita que s'ha comentat a nivel d'Ampa. La idea seria portar per als nostres nens, un parell de dies a la setmana fruita per esmorzar. Què us sembla la idea?? Això des de la generalitat ho estan fomentat i crec que és un bé per tots els nens. A la guarderia ja ho feiem i els nens els hi agradava molt.

Ja direu que en penseu
ESTER

8 comentarios:

  1. Me parece una excelente idea incorporar la fruta en el almuerzo de los niños y niñas, todos los días!
    Me agrada mucho la iniciativa de Montse en la Guardería, cuanto más pequeños adquieran el habito de comer fruta mejor, pero siempre se está a tiempo de comenzar.

    Diego Yriarte

    ResponderEliminar
  2. Podriem establir dos dies fixos en que l'esmoçar sigui a base de fruita i que cada familia esculli la fruita que ha de menjar el seu fill i com (exemple poma amb pell o poma pelada i tallada pels mes petits). Que us sembla dimarts i dijous?
    Ahi queda la proposta.
    Com be diu l'Ester hi ha un programa de foment del consum de fruita a les escoles però ara no estem dintre del termini per sol.licitar-ho. Comencem a fer´ho des de casa.

    ResponderEliminar
  3. Hola!
    Jo també estic d'acord en que els nens prenguin fruita per a l'esmorçar, però opino que està bé alternar-la amb entrepans o fruits secs, la idea de que sigui en dies alterns la veig super bé.

    Cris Camps

    ResponderEliminar
  4. Hola, gràcies per la iniciativa de crear un blog,m´agrada la idea de poder estar tots comunicats compartir opinions, propostes,i possar així un granet de sorra. Es amb l´ajuda de tots que podem ajudar als nostres fills a créixer.

    Voldria opinar sobre el tema de la fruita a l´escola per esmorzar. La meva filla Carlota va a P3 i per aquests nens no és problema ja que a l´escola dentetes van apendre que es molt bona i pertant amb ells es normal menjar fruita a qualsevol hora. No se com pot anar per els altres nens de l´escola, penso que el més importat és una bona informació a nivell de pares i també els nens i que cada familia actui segons senti i li interesi el tema. Es podria proposar una xerrada o una posada amb comú amb els nens pares i mestres que hi vulguin col.laborar. ´Tot això fer-ho des del blog pot estar bé, els nens també podrien ecriure la seva opinió,són ells els que ho poden canviar, si informem bé ells descideixen.

    Gracies un altre cop.
    Cristina

    ResponderEliminar
  5. Con el tema de la fruta, desde que mi hijo va a la guarderia hemos tomado el hábito de comerla más en casa. Es muy buena idea continuarla en el cole como lo estan haciendo actualmente en P3 y creo que esta funcionando muy bien. Estoy de acuerdo con que una buena información es lo mejor para decidir bien. Seguro tod@s así comeriamos mejor ! Adhiero a una charla informativa sobre alimentación. Alguien sabe como podemos organizarla? Gracias por las ideas!
    Adriana

    ResponderEliminar
  6. A mi em semblaria bé que els nens portessin fruita , fins i tot, cada dia. El problema però, és si després se la mengen (!). A la guarderia ho fan com un acte social, però a p4,p5 ja són grandets per decidir que no els agrada i que prefereixen la "nocilla" ...

    El bloc està molt bé. Felicitats per la iniciativa !

    ResponderEliminar
  7. Gràcies a tots per anar participant

    Jo crec que l'escola bressol està fent una gran tasca en la introducció de l'hàbit de menjar fruita en els nens, que va més enllà d'un acte social. Realment se la mengen!

    Ja hi ha pares que posem fruita per esmorçar de forma sistemàtica però crec que estaria molt be que tots participesim

    ResponderEliminar
  8. Hola un altre cop,tornant al tema de la fruita, el que si està clar és que si un nen petit de p4-p5 no vol fruita és per que no té la costum de manjar-ne i si vol una "bolleria" és per que se li dona la opció de menjar-ne quan la vol i segur que hi han altres aliments millor que aquest.
    Unes bones costums a casa i a l´escola junt amb una bona informació del perque és millor menjar una cosa o un altre, seria un pas per no dubtar si els nostres fills menjen o no la fruita que els hi donem. Segur que si tenen gana se la menjen, no és un acte social,tots ens alimentem i com més bé ho fem millor, és per la nostre salut i en aquest cas per la dels nostres fills.
    Nosaltres esteriem disposats a posar el nostre granet de sorra, junt amb altres pares que ho vulguin per fer d´alguna manera que arribi aquesta informació als nens i pares de l´escola.
    Ja direu. Si en tenim ganes segur que ho podem fer!!!

    ResponderEliminar